avondje bob marley in het hoftheater

De tienkoppige reggaeformatie Tribute2BobMarley is zaterdag 2 april te gast in het Hoftheater in Raalte. Dit in het kader van de afscheidstournee van de band. Na vijf jaar touren zet de formatie een punt achter het ‘Bob Marley’-project dat ooit begon met een herdenkingsshow op Marley’s 25e sterfdatum.

Met de nieuwe ‘Bob Marley’s Legend (A)Live Tour’ herdenkt de band de 30ste sterfdag van Bob Marley. De tournee is gestart op zijn geboortedag in februari en eindigt op zijn sterfdag, 11 mei. Wat het extra leuk maakt is dat Tribute2BobMarley tijdens deze laatste theatertour het publiek oproept om hun kinderen mee te nemen naar de show. Dit omdat de band van mening is dat Bob Marley’s muziek én zijn filosofie niet verloren mag gaan. Een deel van de opbrengsten is bestemd voor het Moya Center in Swaziland. In Swaziland is meer dan 40 procent van de volwassen bevolking HIV-besmet. Kleine kinderen zorgen noodgedwongen voor hun nog jongere broertjes en zusjes. In het Moya Center in Swaziland worden kinderen die beide ouders aan AIDS hebben verloren, liefdevol opgevangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.