autobedrijf mollink nu officieel universeel

Autobedrijf Mollink in Raalte gaat verder als Bosch Autocrew Garage. Dit nieuwe concept van Bosch geldt als kwaliteitslabel dat vergelijkbaar is met Bosch Car Service. Aan het nieuwe concept zijn echter minder verplichtingen gekoppeld. “Waardoor wij de klanten voordeliger kunnen helpen”, stelt Roy Mollink die samen met zijn vader Antoon de scepter zwaait over het bedrijf. Het label Bosch Autocrew Garage betekent ook dat Autobedrijf Mollink vanaf nu een universeel autobedrijf is.

Daartoe hebben Roy en Antoon afscheid genomen van hun officiële status als Ford-reparateur. “Maar het woord ‘universeel’ zegt het al, ook alle Fords blijven gewoon welkom. We beschikken over alle benodigde kennis en knowhow.” Het logo van Bosch Autocrew Garage krijgt binnenkort een prominente plaats op de gevel. “We zagen ons altijd al als een universeel bedrijf, onze garage was immers al toegerust op alle merken auto’s, maar hierdoor heeft het een officiële status gekregen.”

Bosch Autocrew Garage is een nieuw label van Bosch. Op dit moment zijn er circa vijftig bedrijven aangesloten, dat aantal zal in de komende periode worden vergroot tot circa driehonderd. Het lidmaatschap van Bosch Autocrew betekent dat Mollink nu kan beschikken over alle technische en digitale gegevens van elke auto. Om lid te worden, gelden specifieke voorwaarden ten aanzien van de garage-uitrusting, de uitstraling van het bedrijf en de knowhow van het personeel. “Maar die eisen zijn minder zwaar dan die van de Bosch Car Service”, legt Roy uit. “Daarom maken wij minder overheadkosten, waardoor we onze diensten voordeliger kunnen aanbieden. Zo is de afnameverplichting als het gaat om onderdelen van Bosch ook lager.”

Autobedrijf Mollink vierde onlangs het 25-jarig bestaan. Het bedrijf verkoopt alle merken auto’s, zowel nieuw als occasions. Betrouwbaarheid en degelijkheid zijn de centrale kernwaarden in de dagelijkse bedrijfsvoering. “Onze kleinschaligheid is daarbij van groot belang. We nemen voor iedereen de tijd. Daar voelen we ons het fijnst bij! Ik denk dat die waarden ons ook hebben geholpen om zonder noemenswaardige kleerscheuren door de economische crisis te komen. Als je in deze tijd een auto wilt kopen, is betrouwbaarheid een zeer belangrijk criterium, wellicht nog meer dan voor de crisis.”

Autobedrijf Mollink is gevestigd aan de Praamstraat 13, tel: 0572-358151. Meer informatie op staging2.autobedrijfmollink.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.