amnesty zoekt boeken en dvds voor markt

Amnesty International afdeling Raalte is op zoek naar goede tweedehands boeken en dvd’s voor haar jaarlijkse boekenmarkt. Op 16 april houdt Amnesty de jaarlijkse markt, waarvoor de inzamelperiode start op 28 maart.

Op de markt worden boeken en dvd’s voor zachte prijsjes verkocht. De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de activiteiten van Amnesty. Tussen 28 maart en 13 april kunnen de boeken en dvd’s ingeleverd worden op drie verschillende adressen in Raalte.

Voordat je boeken in gaat leveren, wordt het op prijs gesteld als je eerst even belt:

Fazant 16 tel: 353368

Korhoen 39 tel:354241

Kastanjelaan 4 tel:360471

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.