Home / archiefcentraal / akkersdijk in top 3 franchisenemer van het jaar

akkersdijk in top 3 franchisenemer van het jaar

De Mariënheemse ondernemer Wilfried Akkersdijk van Raalte Plaza dingt mee voor de eerste plek in de verkiezing Franchisenemer van het Jaar. Met zijn bedrijf, de verfspeciaalzaak Colors@Home, is Akkersdijk genomineerd voor de felbegeerde titel. Op vrijdag 8 april, tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t! in Baarn, komt er uitsluitsel of de Sallandse ondernemer daadwerkelijk winnaar is geworden.

Akkersdijk is zeer verheugd met de voorlopige uitslag van de verkiezing. “Het is een grote eer dat we nu al zo ver zijn gekomen”, aldus de trotse ondernemer. Naast Colors@Home is Akkersdijk ook eigenaar van de Formido, Welkoop en Otak, wat gezamenlijk onder Raalte Plaza valt.

De verkiezing wordt gehouden onder alle franchisenemers die minder dan twee jaar geleden zijn gestart met hun bedrijf. Stemmen kan je via deze link doen.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.