Home / archiefcentraal / aanhoudingen in verband met overleden vrouw

aanhoudingen in verband met overleden vrouw

De politie heeft dinsdag aan het begin van de middag een dode vrouw aangetroffen in een woning aan de Esdoornlaan in Deventer. Afgelopen uren zijn een 46-jarige man en een 39-jarige vrouw uit Deventer aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw. Op dit moment is nog geen zekerheid over de identiteit van het slachtoffer. Zij werd aangetroffen in de woning van de aangehouden man. In dit stadium van het onderzoek wordt nog geen aanvullende informatie verstrekt.

Lees ook

7.500 euro garantiesubisidie voor verhuizing Noaberhuus

WIJHE – Het Noaberhuus Wijhe krijgt van de gemeente Olst-Wijhe een eenmalige garantiesubsidie van maximaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.