Home / archiefcentraal / aangepaste route bussen door raalte

aangepaste route bussen door raalte

Vanwege de werkzaamheden in de Kruisstraat, rijden de Syntusbussen 165, 166 en 563 een aangepaste route. In de periode van maandag 21 maart tot en met vrijdag 1 april rijden de lijnen 165 en 166 door de Mettingenlaan en de Schoolstraat en niet meer van het station door de Korenstraat en de Kruisstraat. Voor hotel de Zwaan is een tijdelijke halte ingesteld.

De buurtbus Wijhe-Raalte rijdt in deze periode de volgende route:

Vanaf de Westdorplaan rijdt de bus de Zwolsestraat in, rijdt vervolgens door tot aan de rotonde Ceintuurbaan en dan rechts richting het station. Vanaf het station gaat de bus via de Mettingenlaan, Schoolstraat, Varkensmarkt, en Kruisstraat weer naar de normale route.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.