zwembad de tippe trekt te weinig bezoekers

De afdeling Sport van de gemeente heeft de afgelopen jaren al een aantal acties ondernomen om het zwembad een impuls te geven. Zo zijn er activiteiten opgezet voor de jeugd, is er een PR-actie opgezet en kregen abonnementhouders een enquête op de deurmat. Daarnaast is er geïnvesteerd in speelvoorzieningen op de ligweide.

Echter hadden de ondernomen acties te weinig effect. Het is nu de taak aan het onderzoeksbureau om een plan op te stellen. Het onderzoeksbureau brengt onder andere de huidige situatie in beeld, bekijkt hoe andere openluchtbaden te werk gaan en onderzoekt de behoeften, wensen en ideeën van bezoekers.

Het doel van het stimuleringsplan is dat de aanbevelingen leiden tot een versterking van de positie van het zwembad, zodat in de toekomst ook op dit zwembad bezuinigd kan worden. In de komende jaren moet er namelijk 330.000 euro bespaard worden binnen de totale zwemfunctie in de gemeente Raalte.

Voor het onderzoek heeft de gemeente 5.750 euro beschikbaar gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.