zonnehof ontvangt 2600 euro van monuta

Het Monuta Charity Fund heeft 2.600 euro geschonken aan de Zonnehof voor de aanschaf van een mobiele snoezelkast. De Zonnehof is een school voor speciaal onderwijs. Deze kast gaat gebruikt worden om de leerlingen te laten snoezelen. Snoezelen brengt door middel van kleur en geluid en zachte materialen een ontspanning bij de kinderen teweeg. De heer Blaak ambassadeur van het Monuta Charity Fund diende samen met de heer Le Blanc een aanvraag in bij het Monuta Charity Fund. Dankzij de inzet van beide heren kunnen de leerlingen van de Zonnehof heerlijk snoezelen.

De Zonnehof is een school voor speciaal onderwijs (SO) en voorgezet speciaal onderwijs (VSO) aan zeer moeilijk lerende kinderen (ZMLK) in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. De school staat in Raalte en heeft een regionale functie voor heel Salland. Leerlingen komen o.a. uit de gemeenten: Zwolle, Olst-Wijhe, Hellendoorn (Nijverdal), Deventer en Rijssen-Holten.

Monuta geeft jaarlijks een deel van haar winst aan lokale goede doelen via het Monuta Charity Fund. Deze projecten hebben allemaal een aantal dingen gemeen: ze zijn bedoeld voor een kwetsbare doelgroep, werken met name met vrijwilligers en zijn de kers op de pudding. Een extraatje dat het leven meer kleur geeft. Medewerkers van Monuta en assurantietussenpersonen zijn ambassadeurs van het fonds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.