wzc presenteert ledenwervingsplan

De Wijhese Zwemclub (WZC) wil met een ledenwervingsplan het ledenaantal een extra boost geven. Door middel van diverse activiteiten wordt de jeugd in Wijhe en omgeving actief geïnformeerd over de zwemmogelijkheden binnen WZC. Het plan bestaat onder andere uit een speciale PR-campagne, een grote Zweminstuif, diverse zweminstuiven tijdens de trainingsavonden, het grote WZC Jeugdkamp en een groots opgezette Wijhese Zwem4daagse 2011.

Tijdens de jaarvergadering werd tevens aangekondigd dat de vereniging een behoefte-onderzoek gaat uitvoeren op zwemgebied in de Wijhese samenleving. Dit onderzoek richt zich op de zwembehoefte onder de jeugd en volwassenen in Wijhe. Het rapport wordt als fundament gezien voor dergelijke toekomstige plannen wat betreft zwemvoorzieningen in Wijhe en de toekomstperspectieven van WZC. Het onderzoek wordt uitgevoerd door studenten van de opleiding Sport & Bewegen van Landstede Beroepsopleidingen in Zwolle.

Naast de presentatie van het ledenwervingsplan en de aankondiging van het behoefte-onderzoek, werden clubiconen Henk van Lohuizen en Roef Hillebrand benoemd tot nieuwe WZC-ereleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.