Home / archiefcentraal / winnaars sallands cross circuit gehuldigd

winnaars sallands cross circuit gehuldigd

In totaal deden zo’n 4200 hardlopers mee aan de negen wedstrijden die verlopen werden. En met 325 klassementslopers zat het crosscircuit ook nog eens ongeveer aan zijn taks. De enige echte tegenslagen die de organisatie te verwerken kreeg, hadden te maken met Koning Winter. De loop in Nieuw Heeten moest een maand naar achteren geschoven worden, de loop in Laag Zuthem komt zelfs pas op 23 april aan bod. De laatstgenoemde telt overigens niet meer mee voor het klassement.

Alle winnaars van de klassementen kregen een wisselbeker mee naar huis. De enige die de beker mag houden is Johan Kats, hij won voor de derde keer het klassement 10 kilometer voor heren. Naast Kats wonnen Irene Kalter (10 km dames 40+), Tess Boekema (10 km dames onder 40), Marten van der Veen (10 km heren 50+), Giny Dunnewind (5 km dames 40+), Lotte Huiberts (5 km dames onder 40), Frank Falkman (5 km heren 50+), Corné van Kempen (5 km heren onder 50), Marije Dankelman (2,5 km meisjes) en Demi Kleine Schaars (2,5 km jongens) de bij het klassement behorende bekers.

De afsluitingsavond werd op ludieke wijze aan elkaar gepraat door (hard)loper Gerard Oosterlaar. Oosterlaar zorgde met zijn luchtige woorden voor het nodige gelach uit de bijzonder volle zaal.

Alle eindklassementen zijn te vinden via deze link.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.