win kaarten voor hassans angels

Het Turks-Nederlandse cabaretduo Hassan’s Angels presenteert op zaterdag 12 maart de voorstelling ‘Hoop, gezeik en liefde’ in het Hoftheater in Raalte. Salland Centraal mag twee vrijkaarten verloten onder de lezers.

Hassans’s Angels is origineel tot op het bot. Of zoals de Volkskrant oordeelde over Hoop, gezeik en liefde: ‘het duo Inci Pamuk-Elvan Akyildiz is goud!’ ‘Hoop, gezeik en liefde’ gaat over de liefde, en alles wat daarbij komt kijken. Zelf hebben de dames ‘de ware’ en hun draai nog niet gevonden. En wanneer de Angels onderzoek doen naar hun eigen verleden blijkt er helemaal geen redden meer aan! Maar de voorstelling handelt ook over de vriendschap tussen twee vrouwen en de balans tussen geven en nemen.

Om in aanmerking te komen voor de kaarten dien je de volgende vraag juist te beantwoorden: Van welk televisieprogramma voor kinderen is Elvan Akyildiz ook bekend? Mail je antwoord met je naam- en adresgegevens uiterlijk 2 maart naar info@hoftheater.nl. Voor meer informatie zie staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.