wijk langkamp kan weer jaren vooruit

De afgelopen twee jaar is veel werk verzet met het renoveren van de wijk Langkamp in Raalte. De openbare ruimte is in de buurt flink opgeknapt. Er werden onder andere parkeerplaatsen aangelegd en het groen is aangepakt. Op dit moment naderen de laatste werkzaamheden hun einde.

Voor wethouders Ben Haarman en Wout Wagenmans was dit maandagmiddag reden voor een officiële afsluiting van de renovatie van Langkamp. Samen met Ed Penninks, directeur SallandWonen, ging het laatste boompje aan de Meibree de grond in.

Met deze afsluiting vond ook de overdacht plaats van de verantwoordelijkheid voor de wijk van wethouder Haarman aan Wagenmans, die verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.