weteringzotten goed in carnavalsstemming

Conferences, sketches en muzikale acts wisselde elkaar zaterdag af tijdens de jaarlijkse Pronkzitting van Carnavalsvereniging De Weteringzotten. In een goed gevulde zaal van residentie IJsseldijk zat de carnavalsstemming er goed in.

De organisatie van de Pronkzitting doet elk jaar weer haar best om de leukste artiesten naar Boskamp te halen. Dit jaar wederom met succes. Arian Compen, Inge Platte, Karel van de Kate, Fons Monasso en Feest Peter beklommen één voor één het podium en zorgden voor de nodige humor.

Nu de Pronkzitting achter de rug is, kan het aftellen beginnen. Nog maar twee weken en dan viert het normaal zo rustige dorpje Boskamp massaal carnaval. Met activiteiten voor jong en oud op het programma belooft het ook jaar weer een gezellig feest te worden.

De vrijdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de jonge carnavalsvierders, met ’s middags de kindermiddag en ’s avonds een disco voor de jeugd. Zaterdag vindt om 10.00 uur de eerste Sallandse optocht plaats en kunnen ’s avonds de voetjes van de vloer tijdens het gekostumeerd bal.

Eenmaal bijgekomen en uitgeslapen worden alle carnavalsvierders op zondag om 16.00 uur weer in de residentie verwacht. Opa’s, oma’s, ouders en kinderen; het kleintje carnaval op de zondag is een echt familiefeest. Het duo Feestlift is aanwezig om het feest compleet te maken. Maandagmiddag wordt vanaf 16.00 uur het carnavalsweekend afgesloten in de Kietelbar.

Zie voor het volledige programma staging2.weteringzotten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.