weekend vol muziek in hoftheater

Het Hoftheater in Raalte staat aankomend weekend volledig in het teken van muziek. Bezoekers kunnen dit weekend behalve luisteren, ook zelf meezingen. Op zaterdag 12 februari kan het publiek genieten van Voice Male en deelnemen aan de gratis workshop voorafgaand aan de voorstelling. Op zondag 13 februari komen de Franse chansons aanbod tijdens het concert van Alderliefste, waarbij het publiek ook zelf af en toe een deuntje Frans mee mag zingen.

Voice male treedt op 12 februari in het Hoftheater op met de voorstelling ‘Voice Male at the movies’. De zeskoppige Vlaamse a capella groep neemt het publiek mee op een swingende, wervelende reis langs de mooiste filmmuziek. De mannen zetten op een unieke wijze bekende songs als Singing in the rain, Eye of the tiger en The man with the harmonica uit Once upon a time in the West om naar meerstemmige a capella.

Voorafgaand aan de voorstelling kunnen bezoekers van de voorstelling meedoen aan de workshop meerstemmig zingen en (pop)nummers maken. Deze workshop duurt van 14.00 tot 17.00 uur en wordt gegeven door enkele leden van Voice Male. Tussen de workshop en de voorstelling is er een koud en warm buffet voor 15 euro, inclusief consumpties.

Regelmatig is Voice Male te zien en te horen in de media. Ze traden onder andere op in De Wereld Draait Door, Paul de Leeuw en op radio 538. Reserveren verplicht voor zowel het buffet als de workshop via horeca@hoftheater.nl. Vermeld daarbij je contactgegevens en het aantal personen.

Het optreden begint om 20.15, de workshop om 14.00 uur. Kaarten kosten 18,00 euro en zijn te koop via staging2.hoftheater.nl en via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, 0572-352406).

Alderliefste

Op zondag 13 februari laat Alderliefste in het Hoftheater een mix horen van Frans-Nederlandse hits en eigen werk in hun nieuwste theaterprogramma ‘Trois’. ‘Trois’ is een gevarieerde, swingende show, die getuigt van een grote liefde voor (Franse) muziek. In deze voorstelling wordt tevens een ode gebracht aan Shaffy. Alderliefste trad vele malen op met deze Nederlandse muzieklegende, die in 2009 overleed.

Na afloop van de voorstelling kunnen bezoekers op vertoon van hun kaartje gebruik maken van een aanbieding bij Restaurant de Bagatelle: Een drie-gangen-menu voor slechts 29,00 euro en gratis apéritief. Reserveren verplicht via info@bagatelle.nl of 0572 35 84 84 onder vermelding van Hoftheater-actie. Deze actie geldt voor minimaal twee personen.

Alderliefste is zondag 13 februari om 15.00 uur te zien in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten 16,00 euro en zijn te koop via staging2.hoftheater.nl en via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, 0572-352406).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.