wedstrijd vd week broekland marienheem

Het lijkt Broekland niet mee te zitten. Want elke keer dat de wedstrijd van Broekland gebombardeerd wordt tot wedstrijd van de week, wordt ‘de Oranje Derby’ afgelast. Dus misschien is dit tarten met het lot, maar de inhaalwedstrijd Broekland – Mariënheem is toch echt de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week.

In eerste instantie stond de wedstrijd gepland voor zondag 12 december. Toen ging de wedstrijd vanwege de winterse omstandigheden niet door. Zondag wordt de wedstrijd dus ingehaald, als het nu tenminste wel door gaat. Want het afgelopen weekend kwamen beide ploegen ook niet in actie vanwege een te hard veld.

Voor beide ploegen is het een belangrijke wedstrijd. Broekland staat tweede op de ranglijst en wordt op de voet gevolgd door Raalte (1 punt) en Hoonhorst (2 punten, wedstrijd meer gespeeld). Daarachter, op drie punten, staat de opponent van zondag, Mariënheem. Wint Mariënheem, dan gaat de ploeg op doelsaldo over Broekland heen.

De eerste wedstrijd tussen beide werd in het voordeel van Broekland beslist. Toen won Broekland in Mariënheem met 1-2 van de thuisploeg. Een doelpuntrijke wedstrijd lijkt het deze keer weer niet te worden. Broekland scoorde dit seizoen slechts achttien keer, Mariënheem wist twintig keer het net te treffen. Achterin staan beide Sallandse ploegen stabiel. Broekland krijgt gemiddeld een doelpunt per wedstrijd om de oren, Mariënheem heeft dit seizoen zeventien doelpunten tegen gekregen.

‘De Oranje Derby’ wordt zondag 6 februari gespeeld op sportpark ’t Horsthuis in Broekland. De bal rolt om 14.00 uur.

iconBroeklandMariënheemicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! En voorspellen dat een ploeg in een oranje tenue wint telt ook niet. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Alleen inzendingen tot 6 februari 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.