wedstrijd van de week wijhe 92 atc 65

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Althans, als het goed is. Want of de nieuwe wedstrijd van de week doorgaat is afhankelijk van meer dan alleen het weer. De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is de clash tussen Wijhe ’92 en ATC ’65.

De afgelopen maanden gooide het weer geregeld roet in het eten. Vanwege onbespeelbare velden werden meerdere wedstrijden afgelast. Vorige week was het beter weer en werd er weer een normaal competitieprogramma afgewerkt. Maar niet door alle Sallandse clubs. Wijhe ’92 speelde namelijk niet. Niet het veld werd afgekeurd, maar de spelerspasjes van tegenstander Glanerbrug. De scheidsrechter constateerde dat de tegenstander over slechts drie geldige spelerspasjes beschikte. De wedstrijd werd direct afgelast.

Hopelijk komt het aanstaande zondag niet zo ver en gaat de wedstrijd tegen ATC ’65 gewoon door. De ploeg van ATC ’65 staat de Wijhenaren. Wijhes laatst gespeelde wedstrijd was namelijk ook tegen de ploeg uit Hengelo. Die wedstrijd eindigde in 1-1. De ploeg van trainer Alex Booij bezet na twaalf wedstrijden de zevende plaats met vijftien punten. Het grootste probleem dit jaar lijkt scoren. Slechts veertien keer werd het net getroffen.

ATC ’65 staat twee punten onder Wijhe ’92. De club van voorzitter Joop Munsterman (ja, de voorzitter van FC Twente) houdt slechts twee teams onder zich. Koninklijke UD en Twenthe hebben beide acht punten. De wedstrijd tegen middenmoter Wijhe ’92 is dus erg belangrijk in de strijd tegen degradatie.

Decor van wedstrijd in de middenmoot van de Tweede Klasse J is Gemeentelijk Sportpark Wijhe. De bal rolt om 14.00 uur. Tenminste, als er nu wel spelerspasjes zijn.

iconWijhe ‘92ATC ‘65icon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! En voorspellen dat een ploeg in een oranje tenue wint telt ook niet. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Alleen inzendingen tot 13 februari 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.