wedstrijd van de week sv raalte sdol

‘Zaagmans’ is geweest, de week is doormidden en dat betekent een nieuwe kans op prijzen. Gooi de voetbalencyclopedie open, bekijk de statistieken, doe navraag bij de coaches en voorspel de einduitslag van de Sallandse derby van dit weekend. De nieuwe Intersport Wedstrijd van de Week is SV Raalte – SDOL.

SV Raalte – SDOL is dit jaar niet echt een derby te noemen. De Raaltenaren staat tweede in de Vijfde Klasse H, de Luttenbergers laatste. Raalte is bezig aan een goed seizoen. In twaalf wedstrijden behaalde de ploeg van trainer Jan Ligtenberg 22 punten. Dat is precies zestien punten meer dan SDOL. De Luttenbergers wonnen dit seizoen slechts een wedstrijd. Acht wedstrijden werden verloren.

Waar het bij SDOL dit jaar aan schort is scoren. Slechts dertien keer werd het net gevonden. Raalte scoorde dit seizoen al 21 keer. Met name Gerben Wijnhout heeft het op de heupen. Afgelopen zondag scoorde hij zijn negende doelpunt van de seizoen. De wedstrijd tegen hekkensluiter SDOL lijkt voor Wijnhout de ideale mogelijkheid om zijn doelsaldo nog verder op te krikken. Od fat ook gaat gebeuren blijkt zondag. Aftrap op sportpark Raalte: 14.00 uur.

iconSV RaalteSDOLicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! En voorspellen dat een ploeg in een oranje tenue wint telt ook niet. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Alleen inzendingen tot 20 februari 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.