wedstrijd van de week haarle dedemsvaart

Ondanks de vrieskou werd er afgelopen weekend weer gewoon gevoetbald op de Sallandse velden. Ook aankomend weekend staan er weer een aantal wedstrijden op het programma, dus Sallandse voetbalcoaches opgelet! De nieuwe Intersport Wedstrijd van de Week is het competitietreffen tussen Haarle en Dedemsvaart.

Het is spannend in de Vierde Klasse H. Haarle staat, samen met Dalfsen, op 16 punten. Daaronder staan Dedemsvaart en Davo met 15 en ABS met 14 punten. Go Ahead Deventer bezet de laatste plaats met 12 punten. Met andere woorden. Er kan nog van alles gebeuren in de competitie.

Niet alleen kan bijna iedereen nog degraderen, bijna elke ploeg kan ook nog kampioen worden. Het verschil tussen de nummer laatst en koploper EMMS bedraagt slechts 12 punten.

De wedstrijd tussen Haarle en Dedemsvaart is dus een belangrijke wedstrijd. De winnaar kan omhoog kijken en maakt theoretisch nog kans op het kampioenschap. De verliezer kan behoorlijk zakken op de ranglijst en moet zelfs uitkijken voor degradatie.

Het probleem van Haarle lijkt dit jaar vooral te zitten in de verdediging. In dertien wedstrijden kreeg de ploeg maar liefst dertig doelpunten tegen. Zelf wisten de Haarlenaren 31 keer het net te treffen.

Ook Dedemsvaart lijkt verdedigen lastig te vinden. De keeper kon dit seizoen al 38 keer de bal uit het net vissen. Daarentegen is de aanval van Dedemsvaart wel zeer sterk. Met een doelsaldo van 37 voor en 38 tegen heeft de ploeg de meeste doelpunten voor, maar ook de meeste tegendoelpunten van de Vierde Klasse H.

De wedstrijd belooft volgens de statistieken een doelpuntrijke wedstrijd te worden. Decor voor de match is de Pastoorsmoat in Haarle. Om 14.00 uur gaat de bal rollen.

iconHaarleDedemsvaarticon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! En voorspellen dat een ploeg in een oranje tenue wint telt ook niet. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Alleen inzendingen tot 27 februari 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.