wagenmans start webwinkel in vloerkleden

MijnVloerkleed.nl rekent geen verzendkosten. “Wij begrijpen heel goed dat een klant het vloerkleed eerst wil zien en voelen voor een klant hem gaat bestellen. Dat kan dan ook via onze nieuwe webwinkel. Wij hebben van alle varianten en kleuren staaltjes op voorraad die te bestellen zijn tegen kostprijs. Deze kosten vergoeden wij volledig achteraf zodra er een definitieve bestelling is geplaatst. Het is voor de klant mogelijk om maximaal twee staaltjes gratis te bekijken”, aldus Bas Wagenmans.

Op deze wijze speelt Wagenmans Wonen in op een hele grote markt. “Je ziet het al met staging2.MeubelOnderhoud.nl”, vertelt Leon Jansen, die beide webwinkels in beheer heeft. “Er wordt veel besteld vanuit de Randstad, maar ook andere delen van het land hebben de weg naar MeubelOnderhoud.nl al gevonden. Nu is ons doel dit ook te gaan bereiken met staging2.mijnvloerkleed.nl .”

Natuurlijk staat de koffie ook klaar in de winkel en is iedereen van harte uitgenodigd om in Lemelerveld te komen kijken naar de collectie. De spectaculaire prijs is echter alleen voor de internetklant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.