wagenmans pakt de handschoen goed op

Het eerste contact met de vervanger van de afgetreden wethouder Hoge stemt Schuurkamp goed. “We voerden een goeie, open discussie. Hier kunnen we mee vooruit. We gaan er samen aan trekken. We hebben in goed overleg afgesproken dat er geen hoge hoed meer komt.” Met de verwijzing naar de hoge hoed doelt de woordvoerder van Plaatselijk Belang op de plannen die de gemeente op 5 januari presenteerde. Die kwamen als een donderslag bij heldere hemel, een paar dagen voor de raadspleinsessie waarin de belangengroep bezwaar maakte. Dat zou nu dus niet meer moeten gebeuren.

Schuurkamp spreekt vol lof over de parate kennis die Wagenmans meebracht naar hun eerste gesprek. Dat de plannen nog niet rond zijn, is logica. Maar dat de frisse wind perspectief biedt, stemt de gemoederen goed.

“Het dorp staat er nog steeds achter. Tuurlijk, er zijn altijd een paar mensen die er tegen zijn, maar dat hou je altijd. Ik durf wel te stellen dat het dorp grotendeels achter de plannen staat, zeker vanuit de verenigingen,” sluit hij af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.