vvd raalte buursink is de weg kwijt

“Dat is kortzichtigheid ten top! Buursink verkeert kennelijk teveel in geitewollensokkensferen en denkt dat iedereen de komende jaren zal overstappen op openbaar vervoer. Hij heeft kennelijk geen idee van de verkeersdrukte die we nú al bij Zwolle hebben. Hij rijdt kennelijk nooit door Nijverdal. En kennelijk vindt hij het prima dat de hele N35 tussen Zwolle en Almelo vierbaans wordt, met alleen Raalte als de flessenhals”, aldus fractievoorzitter Ben Nijboer, die de afgelopen jaren samen met de partijgenoten in de Statenfractie en de Tweede Kamer zich juist sterk heeft gemaakt vóór verbetering van de N35. Nijboer: “Iedereen die regelmatig op deze weg rijdt, merkt elke dag dat het drukker en drukker wordt.”

“Het zou de PvdA sieren als ook zij zich sterk zou maken voor een opwaardering van de N35. In het belang van al die mensen die nu dagelijks in de file staan om op hun werk te komen. En in het belang van al die bedrijven die gebaat zijn bij een snelle doorstroming. Waar staat die ‘A’ anders voor?”

Volgens de VVD moeten er twee dingen gebeuren. De N35 moet snel worden verbreed tot vierbaans en daarnaast moet inderdaad het spoor verdubbeld worden, zodat er méér treinen kunnen rijden en het traject minder storingsgevoelig wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.