voorjaar begint in luttenberg met tuinexpo

In de Manege aan de Looweg in Luttenberg vindt van vrijdag 18 tot en met maandag 21 februari voor de zestiende keer de Tuinexpo Salland plaats. Ruim zestig exposanten pakken flink uit en ook de organisatie heeft een verrassing. Door na afloop een enquêteformulier in te vullen maak je kans op een reis naar St. Maarten voor twee personen.

Tijdens de Tuinexpo Salland kun je genieten van de shows van de Deventer topdesigner Frits Hoogers van Flora Frits en heerlijk wegzakken in de tuinsets van Tuinmeubelcentrum Wijhe. Gerard Schulten laat je de mogelijkheden zien van glas in lood en Luttenberger Eric Beuwer legt tijdens de beurs alle mogelijkheden uit omtrent aanleg en onderhoud van gazons en de diverse graafwerkzaamheden. Het is slechts een greep uit het omvangrijke en gevarieerde aanbod.

Op Tuinexpo Salland vind je alle ins en outs omtrent het perfecte buitenleven. Tuinmeubelen, zonwering, tuingereedschap, bloembollen, het nieuwe tuinhuis, sierwerk en tuinaccessoires, maar ook wijnmakers presenteren zich op het terrein van Manege De Luttenberg. Daarnaast zijn er demonstraties en workshops waar je kunt leren bloemschikken en pottenbakken.

Tuinexpo Salland mag zich kwalificeren als de enige, echte tuinbeurs van Overijssel. Met een gemiddelde van 11.000 bezoekers tijdens de laatste edities zijn de verwachtingen voor dit jaar eveneens hoog gespannen. Voorzitter Albert Hogenkamp en bestuurslid Ineke Mollink: “We zijn dan niet de grootste tuinbeurs uit de regio, maar zeker wel de groenste. Maar liefst acht hoveniers uit de regio zullen een prachtige modeltuin aanleggen. Dat weten de bezoekers echt te waarderen. Het zorgt voor ideeën voor het komende voorjaar en het geeft kleur aan het evenement.”

Leuk voor de bezoekers is ook dat zij kans maken op een vliegreis voor twee personen naar het tropische eiland Sint Maarten. De vakantie, inclusief verblijf in het exclusieve Holland House Beach Hotel, wordt beschikbaar gesteld door de standhouders, hoveniers en de Stichting Manege De Luttenberg. De winnaar wordt aan het eind van de beurs door loting vastgesteld.

Op de vernieuwde website staging2.tuinexposalland.nl is meer informatie te vinden over het evenement, zoals de deelnemende hoveniers, standhouders en plattegrond. De openingstijden van de Tuinexpo Salland staan ook op deze site. De entree bedraagt 7,50 euro per persoon en parkeren is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.