voorbereidingen pompcup al in volle gang

Weet je het nog? Piet Paulusma die zijn uitzending live vanaf de Heinose voetbalvelden deed, en de freestyle voetbalshow die vorig jaar het spetterende begin was van de PompCup? Dit jaar gaat de organisatie van de PompCup weer voor net zo’n voetbalweekend.

Het duurt nog een paar maanden maar de voorbereidingen van de PompCup 2011 zijn al in volle gang. Voor de achtste keer wordt dit internationale voetbaltoernooi georganiseerd op sportpark De Kampen in Heino, met dit jaar als hoofdsponsor Zilveren Kruis Achmea. De laatste jaren staat de PompCup in de top drie van alle georganiseerde internationale toernooien in Nederland! Een hele prestatie waar de organisatie zeker trots op is.

In het Pinksterweekend van 11 en 12 juni zullen ruim 700 jeugdige voetballers en voetbalsters uit onder andere Duitsland, Denemarken en Nederland te bewonderen zijn op de op Heinose velden. De organisatie is alweer druk op zoek geweest naar verbeteringen en vernieuwing. In een aantal vergaderingen en brainstormsessies zijn er vele, al dan niet onmogelijke, ideeën opgedaan, waarbij ook aan de toeschouwers wordt gedacht. Denk aan een spectaculaire openingsact op zaterdag 11 juni, en een geheel nieuw wedstrijdelement wat zeker voor veel creatieve uitspattingen gaat zorgen.

Heb jij misschien ideeën of vragen, dan mag je die altijd mailen naar pompcup@vvheino.nl. Ook als je vrijwilliger wilt zijn bij het toernooi, kun je mailen. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, houd dan staging2.pompcupheino.nl in de gaten of volg de organisatie op Twitter: @PompCupHeino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.