voetbalplaatjes gekte op ruilmiddag

Niet alleen jongens, ook meisjes stonden in de rij om hun dubbele plaatjes te verhandelen. Tussen die jongens en meisjes waren ook volwassenen druk bezig om hun collectie compleet te krijgen. De voetbalplaatjesactie van de supermarktketen blijkt ook dit jaar weer een schot in de roos. In het filiaal in Raalte kwamen ongeveer honderd verzamelaars op de eerste van twee ruilmiddagen af. Er werd driftig onderhandeld, want je moet natuurlijk een zo goed mogelijke deal sluiten.

Verzamelaars die deze eerste ruilmiddag gemist hebben, hoeven niet te treuren. Op 9 maart vindt in alle Albert Heijn-filialen een tweede ruilmiddag plaats. Die duurt net als die van afgelopen woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.