Home / archiefcentraal / voetbalplaatjes gekte op ruilmiddag

voetbalplaatjes gekte op ruilmiddag

Niet alleen jongens, ook meisjes stonden in de rij om hun dubbele plaatjes te verhandelen. Tussen die jongens en meisjes waren ook volwassenen druk bezig om hun collectie compleet te krijgen. De voetbalplaatjesactie van de supermarktketen blijkt ook dit jaar weer een schot in de roos. In het filiaal in Raalte kwamen ongeveer honderd verzamelaars op de eerste van twee ruilmiddagen af. Er werd driftig onderhandeld, want je moet natuurlijk een zo goed mogelijke deal sluiten.

Verzamelaars die deze eerste ruilmiddag gemist hebben, hoeven niet te treuren. Op 9 maart vindt in alle Albert Heijn-filialen een tweede ruilmiddag plaats. Die duurt net als die van afgelopen woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.