tuinexpo het voorjaar begint in luttenberg

Tijdens de Tuinexpo Salland kunnen de bezoekers genieten van de shows van de Deventer topdesigner Frits Hoogers van Flora Frits en heerlijk wegzakken in de tuinsets van Tuinmeubelcentrum Wijhe. Gerard Schulten laat de mogelijkheden zien van glas in lood en Luttenberger Eric Beuwer legt tijdens de beurs alle mogelijkheden uit omtrent aanleg en onderhoud van gazons en de diverse graafwerkzaamheden. Het is slechts een greep uit het omvangrijke en gevarieerde aanbod.

Op Tuinexpo Salland is natuurlijk ook alles te vinden omtrent het buitenleven. Het aanbod bestaat onder andere uit tuinmeubelen, zonweringen, tuingereedschap, bloembollen, tuinhuisjes, sierwerk en tuinaccessoires. Tevens presenteren enkele wijnmakers hun kunnen op het terrein van Manege De Luttenberg. De bezoekers worden verder getrakteerd op demonstraties en workshops op het gebied van bloemschikken en pottenbakken.

Tuinexpo Salland mag zich kwalificeren als de enige, echte tuinbeurs van Overijssel. Met een gemiddelde van 11.000 bezoekers tijdens de laatste edities zijn de verwachtingen voor dit jaar eveneens hoog gespannen. Voorzitter Albert Hogenkamp en bestuurslid Ineke Mollink: “We zijn dan niet de grootste tuinbeurs uit de regio, maar zeker wel de groenste. Maar liefst acht hoveniers uit de regio zullen een prachtige modeltuin aanleggen. Dat weten de bezoekers echt te waarderen. Het zorgt voor ideeën voor het komende voorjaar en het geeft kleur aan het evenement.”

Leuk voor de bezoekers is ook dat zij kans maken op een vliegreis voor twee personen naar het tropische eiland Sint Maarten. De vakantie inclusief verblijf in het exclusieve Holland House Beach Hotel wordt beschikbaar gesteld door de standhouders, hoveniers en de Stichting Manege De Luttenberg. De winnaar wordt aan het eind van de beurs door loting vastgesteld.

Op staging2.tuinexposalland.nl is meer informatie te vinden over het evenement, zoals de deelnemende hoveniers, standhouders en plattegrond. De openingstijden van de Tuinexpo Salland zijn: vrijdag 18 februari van 14.00 tot 22.00 uur, zaterdag 19 februari van 10.00 tot 22.00 uur, zondag 20 van 10.00 tor 18.00 uur en maandag 21 februari van 10.00 tot 16.00 uur. De tuinbeurs wordt gehouden in de Manege aan de Looweg in Luttenberg. De entree bedraagt 7,50 per persoon en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.