trouwringenweek bij edelsmid silvia

Edelsmid Silvia houdt van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 februari een speciale trouwringenweek. De juwelierszaak in Heino presenteert die week een extra grote collectie trouwringen. Bovendien geldt op alle trouwringen een korting van 25 procent. Die week is de juwelierszaak (op afspraak) ook ’s avonds geopend. Twee jaar geleden hield eigenaresse Silvia Freriks voor het eerst een dergelijke week. “De reacties waren ontzettend goed”, vertelt ze. “Daarom heb ik besloten om er een jaarlijks terugkerend gebeuren van te maken.”

Hoewel ‘trouwen’ in de afgelopen tientallen jaren minder populair is geworden, merkt Silvia daar wat klandizie betreft weinig van. “Het is toch de traditie”, zegt ze. Wat trends betreft, merkt Silvia een hang naar nieuwe materialen. “Staal is heel erg in opkomst, net zoals titanium. Het zijn beide heel erg harde materialen. Daar zit dus ook een symbolische gedachte achter. Maar het zal ook te maken hebben met de huidige hoge goudprijs. Wat goud betreft, ligt de markt immers redelijk stil. Ook zie je steeds vaak dikkere ringen. Veel stellen kiezen ervoor om een vingerafdruk van de partner als motief aan de buitenkant te gebruiken. Dat houdt in dat ringen vaak wat breder mogen. Maar trouwen is een persoonlijk iets. Ik merk ook dat steeds meer mensen hogere eisen stellen aan het ontwerp en de kwaliteit van hun ringen Trends of niet, het gaat om wat jezelf wilt. Alle ideeën zijn dus welkom!.”

Silvia verkoopt in haar winkel allerhande sieraden. Van ringen tot luxe colliers, van oorbellen tot kettinkjes. Daarnaast houdt ze zich als gediplomeerd edelsmid ook bezig met het maken (of smeden) van sieraden, ringen, etc en reparaties van beschadigde sieraden. Ook voor het omsmelten van sieraden kun je bij haar terecht. Zij vermaakt de oude juwelen dan tot nieuwe. Silvia werkt met diverse materialen: goud, zilver, witgoud, roodgoud, staal en titanium.

Edelsmid Silvia is te vinden aan de Canadastraat 34 in Heino, tel: 0572-392334. Meer informatie op staging2.edelsmidsilvia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.