trots schoolbestuur ontvangt kamerleden

.

De Tweede Kamerleden lieten zich informeren over de situatie van een school in een kleine kern op het vitale platteland van Overijssel. Door het schoolbestuur werd benadrukt hoe belangrijk de school is voor de sociale cohesie en de leefbaarheid van het dorp de Elshof.

Na aanleiding van het 250-jarig bestaan van de school is er in juli een week lang feest op school vol met activiteiten voor de kinderen. Donderdag 14 juli is er een groot jubileumfeest voor oud-leerlingen, leerkrachten en alle mensen die betrokken zijn geweest met de school. Opgeven kan via staging2.obselshof.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.