topacts op lange onderbroekrock

Vanaf 21.00 uur is de verwarmde hal open en voor een vrije gift van minimaal 15 euro is iedereen van harte welkom. Dit is inclusief alle consumpties, twee live bands, DJ’s en goede sfeer.

Op het programma staan maar liefst twee hoofdacts: ‘Gentlemen of Verona’ en ‘Pop Up Animal Kids’. Daarnaast zorgt de DJ-formatie ‘de Kaasverzamelaars’ voor verdere muzikale invulling. Voor het publiek dat na al dit muzikale geweld in stilte wil nagenieten, biedt de Silent Disco aan het einde van de avond hiervoor gelegenheid. Het is daarom aan te raden een mobiele telefoon met headset of transistorradio met koptelefoon mee te nemen.

Hoewel de naam anders doet vermoeden bestaat ‘Gentlemen of Verona’ uit vier mannen en een vrouw. Dit Belgische vijftal brengt alternatieve Indie-Rock. Hun muziek is het beste te omschrijven als ruw, opwindend en compromisloos.

De andere band van de avond, ‘Pop Up Animal Kids’ is een Haags kwartet met een obsessie voor kinderspeelgoed en primaire kleuren. Onlangs zijn zij gekozen als nieuw talent door ‘3 voor 12’. De band speelt Rock/pop. De leden zijn samen opgegroeid en claimen altijd kind te zijn gebleven.

Lange Onderbroekenrock hanteert net als vorig jaar het zogenaamde ‘1, 2, 3-principe’. Om 1.00 uur stopt de muziek, om 2.00 uur gaat de tap dicht en om 3.00 uur moet de hal leeg zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.