titus wijnands nieuwe meesterburger heino

Titus Wijnands is zaterdagavond tijdens het Bonte Stoppers Gala in residentie Zaal Oortwijn benoemd tot nieuwe Meesterburger van Carnavals Vereniging de Sökkestoppers. In een volle zaal was de benoeming van de Meesterburger een van de vele hoogtepunten van de avond.

De avond begon in de RK Kerk met een carnavalsviering met als thema ‘Meer dan gewoon’. Aansluitend begon het Bonte Stoppers Gala in Residentie Oortwijn. In een gezellige ambiance werd een interessant programma afgewerkt., met natuurlijk optredens van de eigen dansgarde. Indrukwekkend was het optreden van de Zotte Zusjes, die hiermee al diverse boekingen bij andere verenigingen in de wacht sleepten.

Ook het optreden van de punk/rockband Activate bracht het publiek in de stemming. De jeugdige rockers trakteerde het uitzinnige publiek op diverse rock-ballads. Ook Henri Van Velzen wist het publiek te raken met Hollandse hits. De Stichting Salland d’HuZes beheerde deze avond de gardarobe en haalde hiermee een bedrag van 500 euro op voor KWF.

Ook staging2.nuheino.nl was aanwezig. Zij maakten diverse foto’s, waaronder de foto’s in het foto-album.

Meer foto's