theo on tour met speciale verkiezingsauto

Lijsttrekker Theo Rietkerk van het CDA start vrijdag met de laatste etappe van de CDA-campagne. Onder het motto ‘Theo on tour’ trekt Rietkerk tot aan de verkiezingen van 2 maart dwars door de provincie Overijssel. Vrijdagmiddag om 15.00 uur overhandigt directeur Bennie Lenferink van Lenferink Auto’s uit Almelo aan Theo Rietkerk de sleutels van een speciale verkiezingsauto, die de komende weken zal opvallen in de Overijsselse dorpen en steden.

Rietkerk verplaatst zich de laatste twee weken van de campagne met de “Theo on tour” auto om overal in Overijssel mensen te ontmoeten. “Van de kleine kernen tot grote steden, van boerderijen tot bedrijvenparken, van voetbalwedstrijden tot vrijwilligersorganisaties, overal kom ik op werkbezoek om onze CDA-boodschap te laten klinken en te horen wat er onder de inwoners van Overijssel leeft”, aldus de lijsttrekker. “Want er valt wat te kiezen op 2 maart. Het CDA heeft heel duidelijke regionale speerpunten. Niet voor niets heeft ons verkiezingsprogramma de titel “Samen sterk voor Overijssel”.

Op de campagne-auto zijn naast de afbeelding van Theo Rietkerk ook de gezichten te zien van de Overijsselse CDA-prominenten Sabine Uitslag en Annie Schreijer. “Het is fantastisch dat onze campagne krachtig door hen wordt ondersteund. Op verschillende plekken in Overijssel zullen ze actief deelnemen aan werkbezoeken en activiteiten. Dat geldt trouwens ook voor de Tweede Kamerleden Eddy van Hijum en Pieter Omtzigt.”

In het kader van Tour de Nurse is Theo Rietkerk vrijdagmiddag vanaf 16.30 uur, samen met Tweede Kamerlid Sabine Uitslag, wethouder Ria Broeze en Statenlid Yvonne Nijhof te gast in zorgcentrum “Het Reggedal” in Enter. Zaterdag is de CDA-lijsttrekker present bij de hoofdklasse topper SVZW-Deto, die vanaf 14.30 uur in Wierden wordt gespeeld.

De speciale verkiezingsauto is beschikbaar gesteld door de Almelose bedrijven Lenferink Auto’s en Innovation Lease.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.