Home / archiefcentraal / the heinoos live in cafe reimink

the heinoos live in cafe reimink

‘The Heinoos’ treden zaterdag 5 februari live op in Café Reimink in Lemelerveld. De bandleden zijn een beetje gek, flauwekullen er lustig op los en stilstaan kunnen ze ook al niet. Wat ze wel kunnen, is de meest fantastische hits uit de jaren ’60,’70 en ’80 op hun geheel eigenwijze aan elkaar breien.

Nummers van onder andere ABBA, Queen, The Sweet, Mud, Nena, The Police. Hits uit vervlogen tijden, nummers die je vaak wel kent maar al jaren niet meer hebt gehoord, komen allemaal voorbij en worden regelmatig afgewisseld met eigen nummers in het Nederlands/Dialect. Ook medleys van onder andere de Beach Boys, The Beatles en lekkere feestkrakers passeren de revue. Het typische, pittige Heinoos-sausje waarmee ze het een en ander steevast overgieten, maakt het allemaal nog lekkerder.

Het optreden begint om 22.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.