the heinoos live in cafe reimink

‘The Heinoos’ treden zaterdag 5 februari live op in Café Reimink in Lemelerveld. De bandleden zijn een beetje gek, flauwekullen er lustig op los en stilstaan kunnen ze ook al niet. Wat ze wel kunnen, is de meest fantastische hits uit de jaren ’60,’70 en ’80 op hun geheel eigenwijze aan elkaar breien.

Nummers van onder andere ABBA, Queen, The Sweet, Mud, Nena, The Police. Hits uit vervlogen tijden, nummers die je vaak wel kent maar al jaren niet meer hebt gehoord, komen allemaal voorbij en worden regelmatig afgewisseld met eigen nummers in het Nederlands/Dialect. Ook medleys van onder andere de Beach Boys, The Beatles en lekkere feestkrakers passeren de revue. Het typische, pittige Heinoos-sausje waarmee ze het een en ander steevast overgieten, maakt het allemaal nog lekkerder.

Het optreden begint om 22.00 uur. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.