terlouw de sallandse kandidaat van d66

Wat is voor u het belangrijkste punt van de Provinciale Statenverkiezing?

Het is moeilijk precies één enkel punt te noemen. De bezuinigingen maken dat veel onderwerpen erg belangrijk worden. Als ik dan toch een persoonlijk punt moet kiezen; De toekomst van Jeugdzorg in Overijssel. Het is een zeer complex en gevoelig onderwerp waar veel partijen hun vingers niet aan willen branden.

Wat kunnen de kiezers van u verwachten?

Integriteit, helderheid en duidelijkheid staan hoog in mijn vaandel. Omdat ik dat belangrijk vind, mogen anderen dat ook van mij verwachten. Ook democratische besluitvorming door middel van openheid, ontwikkeling en samenwerking vind ik belangrijk. Verder heb ik vertrouwen in mensen totdat het tegendeel blijkt. Ik ga mensen niet op voorhand wantrouwen totdat het tegendeel blijkt, dat is meer iets voor de PVV. Van mij mogen kiezers verwachten dat ik sta voor wat ik zeg, anders zeg ik het niet.

Waarom vindt u dat mensen moeten gaan stemmen?

Ik vind dat mensen altijd zouden moeten willen stemmen. Het is een erg groot goed dat we in een vrij land leven en de mogelijkheid hebben van vrije verkiezingen. Ik hoop dat mensen zich dat goed realiseren en daarom de moeite nemen zich te verdiepen in programma’s en dan even tijd vrijmaken om naar de stembus te gaan.

Wat verwacht u van de verkiezing?

Altijd winst voor D66. We deden de afgelopen periode namelijk niet mee en hebben een zeer goed programma. In de laatste peiling van TV Oost staan we op drie zetels. Ik sta zelf op plaats vier, dus wat Sallandse steun kan ik wel gebruiken. Verder zie ik wel hoe de stemming verloopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.