tentoonstelling onzeker bestaan geopend

De tentoonstelling ‘Onzeker Bestaan’ is zaterdag officieel geopend door Arnoud hoogsteen, die beleidsmedewerker van Lokaal Beleid Noordoost Nederland is. De fototentoonstelling is te bezoeken tijdens de openingstijden van de bibliotheek op de eerste verdieping van het Kulturhus in Raalte en duurt tot en met 12 februari.

Met de tentoonstelling vraagt de FNV en de Adviesraad Werk en Inkomen aandacht voor de positie van werknemers en zelfstandigen die met werken een krap inkomen verdienen en daarvan maar moeilijk rond kunnen komen. Vaak zijn het alleenstaande ouders en dan met name moeders.

De discussiebijeenkomst naast de tentoonstelling vindt plaats op woensdagavond om 19.30 uur. In het forum nemen de volgende personen zitting; wethouder R. de Groot van de gemeente Raalte, W. Haarman voorzitter Kring van Raalter werkgevers, F.Pijnacker voorzitter Adviesraad Werk en Inkomen gemeente Raalte en Nellie Stremmelaar bestuurder FNV Lokaal Beleid Noord Oost Nederland. De monoloog wordt opgevoerd door actrice Els Holtzer en de avond wordt geleid door Ans Pelzer. Iedereen is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.