Home / archiefcentraal / tegenvallende opkomst apres ski avond olst

tegenvallende opkomst apres ski avond olst

Ondanks de vrije toegang was het zaterdag niet bijzonder druk op de Apres-ski avond in sportcafé De Hooiberg in Olst. Jolanda ten Dam en Leo van den Belt hadden meer bezoekers verwacht, maar moesten genoegen nemen met ruim honderd mensen. Dat viel de twee eigenlijk wel een beetje tegen.

Ook al was het niet bijzonder druk, gezellig was het wel. Zanger/entertainer Mike Wever trad op en had ook een verrassing voor elke vijfde bezoeker. Die persoon kreeg namelijk een gratis cd van de artiest. Alex Schokker nam natuurlijk ook even een kijkje.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.