teenage party in lampe wordt avondfeestje

De Teenage Party in de Leeren Lampe wordt verzet van de middag naar de avond. Van den Enk heeft dat besloten omdat zijn doelgroep het ‘niet cool’ vindt om op zondagmiddag in de discotheek te staan. “De tijden zijn slecht ontvangen en dan moet je luisteren naar je doelgroep,” laat de uitbater van de Leeren Lampe weten.

De Teenage Party zou in eerste instantie van 14.00 uur tot 18.00 uur gehouden worden. Deze is nu verlaat, van 20.00 uur tot 24.00 uur. Ook tijdens deze Teenage Party wordt er weer 250 euro onder de bezoekers verloot. De winnaar van dit geldbedrag mag dit doneren aan een vereniging of goed doel naar keuze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.