Home / archiefcentraal / teenage party in lampe wordt avondfeestje

teenage party in lampe wordt avondfeestje

De Teenage Party in de Leeren Lampe wordt verzet van de middag naar de avond. Van den Enk heeft dat besloten omdat zijn doelgroep het ‘niet cool’ vindt om op zondagmiddag in de discotheek te staan. “De tijden zijn slecht ontvangen en dan moet je luisteren naar je doelgroep,” laat de uitbater van de Leeren Lampe weten.

De Teenage Party zou in eerste instantie van 14.00 uur tot 18.00 uur gehouden worden. Deze is nu verlaat, van 20.00 uur tot 24.00 uur. Ook tijdens deze Teenage Party wordt er weer 250 euro onder de bezoekers verloot. De winnaar van dit geldbedrag mag dit doneren aan een vereniging of goed doel naar keuze.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.