sv raalte dames 1 aan kop ranglijst

Dames 1 van SV Raalte heeft zondagmiddag de koppositie van hun competitie overgenomen. De wedstrijd tegen toenmalig koploper en directe concurrent De Zweef werd namelijk met 2-0 verslagen. De score werd pas na de thee geopend, Esmee Tijink maakte goed gebruik van een voorzet van Anne Gerrits waardoor de bal voor het eerst in het net belandde.

Even later scoorde Tijink opnieuw, ditmaal uit een ouderwetse scrimmage voor de goal. Hoewel De Zweef zich probeerde te herpakken en poogde de druk op te voeren, lukt het niet om een tegengoal te maken. Daar waar ze voor gevaar zorgden, hield keepster Eline Tuten de goal leeg.

Na achtereenvolgende kampioenschappen in de vijfde en vierde klasse, is ook dit jaar in de derde klasse een kampioenschap uitgeloten. De dames van SV Raalte staan twee punten los van de directe concurrentie, waardoor het team van Timmerman en Lankwaren een uitstekende uitgangspositie heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.