sv raalte d2 zaalkampioen

SV Raalte D2 is zaalkampioen geworden. Het team begon het seizoen matig op het veld, de zaalcompetitie bleek meer voor de jongens. Er werd goed gespeeld, maar bij vlagen verslapte het elftal wel eens. Door de trainers, leiders en de meegereisde ouders kwamen de spelers vaak wel weer op het kampioensniveau terug.

Zaterdagochtend gingen de laatste competitiewedstrijden van start. De vier wedstrijden waren erg spannend. Soms zelfs zo spannend, dat de bloeddruk van de trainers en leiders aardig steeg. Het leek soms wel of het team al kampioen dacht te zijn. Zo werd er tenminste gevoetbald. D2 kon zich gelukkig wel herpakken en werd uiteindelijk zaalkampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.