Home / archiefcentraal / sv raalte d2 zaalkampioen

sv raalte d2 zaalkampioen

SV Raalte D2 is zaalkampioen geworden. Het team begon het seizoen matig op het veld, de zaalcompetitie bleek meer voor de jongens. Er werd goed gespeeld, maar bij vlagen verslapte het elftal wel eens. Door de trainers, leiders en de meegereisde ouders kwamen de spelers vaak wel weer op het kampioensniveau terug.

Zaterdagochtend gingen de laatste competitiewedstrijden van start. De vier wedstrijden waren erg spannend. Soms zelfs zo spannend, dat de bloeddruk van de trainers en leiders aardig steeg. Het leek soms wel of het team al kampioen dacht te zijn. Zo werd er tenminste gevoetbald. D2 kon zich gelukkig wel herpakken en werd uiteindelijk zaalkampioen.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.