stoppelhaene zoekt oogstkoningin en hofdames

“Word jij de Oogstkoningin of hofdame tijdens de zestigste Stöppelhaene?” Die vraag stelt de Commissie Oogstkoningin van Stichting Stöppelhaene aan alle inwoonsters van de gemeente Raalte en omstreken. De oogstkoningin en haar twee hofdames zijn elk jaar het boegbeeld van de Stöppelhaene, die dit jaar haar zestigste editie beleeft.

Het hoffelijk gezelschap bezoekt tijdens het vijf dagen durende Stöppelhaenefeest diverse activiteiten zoals cabaretavond, oogstcorso, boerendag en de oogstdankmis. Ook worden er bezoeken gebracht aan diverse zorginstellingen in Salland. De commissie zoekt enthousiaste kandidaten.

“Ben je representatief, heb je een binding met Raalte, houd je van gezelligheid en wil je Stöppelhaene van een andere kant meemaken? Kun je deze vragen met ‘ja’ beantwoorden, twijfel dan niet en meld je aan”, zo verwoordt de commissie de ‘eisen’ die aan de dames worden gesteld.

Volgens de commissie kunnen de Oogstkoningin en de hofdames elk jaar weer terugzien op een geslaagd feest. “De voorgangers van het gezelschap vonden het telkens een geweldige ervaring, die ze niet gauw vergeten. En wie wil niet kunnen zeggen: ik was oogstkoningin of hofdame tijdens de zestigste Stoppelhaene?”

Stöppelhaene vindt dit jaar plaats van woensdag 24 tot en met zondag 28 augustus. Belangstellenden kunnen zich tot en met 4 maart opgeven bij Esther Ouwerkerk, 0572-352585 of estherouwerkerk@hotmail.com en Sylvia Koolhof, 0572-355734 of sylviakoolhof@hetnet.nl De gesprekken met de kandidaten die zich aanmelden vinden plaats in de eerste weken van maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.