Home / archiefcentraal / stichting duurzaam heeten formeel van start

stichting duurzaam heeten formeel van start

De Stichting Duurzaam Heeten is sinds woensdag een feit. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd de startakte ondertekend. De stichting krijgt als taak om uitvoering te geven aan activiteiten die zijn ontstaan nadat Heeten als een van de vier beste dopen uit de wedstrijd Duurzaam Dorp Overijssel is gekomen.

Er wordt gestart met drie projecten: EPA’s, Zonnekracht en publieksprijs. De plannen hiervoor zijn ingediend bij de provincie Overijssel. Op de achtergrond wordt door de stichting hard gewerkt aan de voorbereiding van uitvoering. Zodra de provincie groen licht geeft, worden de Heetenaren uitgebreid geïnformeerd over alle concrete activiteiten en subsidiemogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.duurzaamheeten.nl

Lees ook

Provincie wil 98,4 miljoen euro lenen aan Enexis voor verbetering energienetwerk

ZWOLLE – Gedeputeerde Staten van Overijssel willen netbeheerder Enexis 98,4 miljoen euro lenen om het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.