stichting duurzaam heeten formeel van start

De Stichting Duurzaam Heeten is sinds woensdag een feit. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd de startakte ondertekend. De stichting krijgt als taak om uitvoering te geven aan activiteiten die zijn ontstaan nadat Heeten als een van de vier beste dopen uit de wedstrijd Duurzaam Dorp Overijssel is gekomen.

Er wordt gestart met drie projecten: EPA’s, Zonnekracht en publieksprijs. De plannen hiervoor zijn ingediend bij de provincie Overijssel. Op de achtergrond wordt door de stichting hard gewerkt aan de voorbereiding van uitvoering. Zodra de provincie groen licht geeft, worden de Heetenaren uitgebreid geïnformeerd over alle concrete activiteiten en subsidiemogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u terecht op staging2.duurzaamheeten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.