stef de krosse nieuwe voorzitter rtv

Stef de Krosse is tijdens de jaarvergadering van de Raalter Tennis Vereniging gekozen als nieuwe voorzitter dan de tennisclub voor een periode van drie jaar. De Krosse volgt daarmee Ton ter Braack op, die na drie jaar om medische redenen en een aanstaande verhuizing zijn zetel beschikbaar stelde.

Naast een andere voorzitter heeft de club ook een nieuwe penningmeester. Fabian Roossien volgt Theo van Vilsteren op, die na zeven jaar penningmeesterschap zijn taken doorgeeft aan de jongere Roossien.

Tijdens de vergadering kwamen ook een aantal zaken aan bod die wat minder positief waren. Het totale ledenbestand van de tennisvereniging is gedaald van 363 naar 352 leden, de deelname aan toernooien viel vorig jaar over het algemeen wat tegen en is het bestuur van de jeugdafdeling voorlopig gestopt met haar activiteiten in verband met te weinig jeugdleden. De seniorenleden zien dit jaar een contributieverhoging van 10 euro tegemoet voor de renovatie van twee tennisbanen in 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.