Home / archiefcentraal / sporthal heeten officieel geopend

sporthal heeten officieel geopend

De nieuwe multifunctionele sportruimte in Heeten is vrijdagavond officieel geopend. De ruimte van ruim tweehonderd vierkante meter bestaat voor het grootste gedeelte uit fitnesscentrum. Een deel van de ruimte kan bovendien gebruikt worden door kleinere groepen voor sportieve activiteiten.

De multifunctionele sportruimte herbergt ook een kleine massageruimte, waar alle sportverenigingen gebruik van kunnen maken. Daarnaast is er gezorgd voor kleed- en doucheruimte. Hiertoe zijn de vergaderruimtes verhuisd naar een uitbreiding aan de voorkant van het complex. De gevel van de sporthal is daarom een stuk naar voren gehaald.

Het hele project ‘Heeten in beweging’ ongeveer 400.000 euro gekost. De helft daarvan is opgebracht door LEADER (met de daarbij behorende subsidies van Provincie en gemeente). De rest is gefinancierd vanuit de eigen middelen en met zelfwerkzaamheid.

Zaterdag kunnen belangstellenden tot 16.00 uur een kijkje nemen in Sporthal Heeten. Voor meer informatie kun je op www.heeteninbeweging.nl kijken.

Lees ook

Herinneringswandelroutes in Raalte en Heino in kader van Wereld Alzheimerdag

RAALTE – In het kader van Wereld Alzheimerdag worden in de week van 20 tot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.