speurtocht naar reeen op sallandse heuvelrug

Op zoek naar reeën in hun natuurlijke omgeving, gepaard met een mooie wandeltocht over de Sallandse Heuvelrug. Op 15 en 22 februari kan dat. Staatsbosbeheer Nijverdal houdt op die dagen namelijk wandeltochten waarbij je reeën in hun eigen omgeving kunt ontdekken.

De wandelingen starten op beide dagen om 15.00 uur bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer in Nijverdal. Per wandeling kunnen er maximaal 20 deelnemers mee. Honden kunnen niet mee, wegens de kans op verstoring. De kosten voor deelname zijn 4 euro per persoon. De minimumleeftijd is 12 jaar. Opgeven kan via 0548-612711.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.