snel besluit over indeling terrein de haere

Salland Wonen heeft op 12 januari een schriftelijk verzoek bij de gemeente Raalte ingediend, om een planologische procedure te starten voor de realisatie van 28 appartementen en 8 levensloopbestendige woningen. De plannen liggen om dit moment ter beoordeling bij de gemeente.

In dezelfde vragenronde in de raadsvergadering van januari, stelde Den Daas ook vragen over de stand van zaken van het oude gemeentehuis in Heino. Daar zijn nog geen concrete plannen van bekend bij de gemeente. Erg jammer vindt Den Daas: “Dit beeldbepalende pand voor het centrum van Heino staat al jarenlang te verpauperen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.