scooterrijdster gewond bij ongeluk

Een 21-jarige vrouw uit Olst is maandag gewond geraakt bij een ongeluk in Deventer. De vrouw reed op haar scooter richting de stoplichten op de kruising met de Raalterweg en Boerhaavelaan. Omdat het licht op rood stond, wilde ze stoppen. Hierbij verloor ze de macht over het stuur en knalde op de achterkant van een auto die stond te wachten voor het rode licht.

De vrouw werd van de scooter geslingerd en belandde op de linkerweghelft. De voorkant van de scooter kwam onder de achterwielen van een vrachtwagen die uit tegenovergestelde richting kwam. De vrouw is met beenletsel naar het ziekenhuis overgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.