Home / archiefcentraal / sallandse zwemmers met bloemen de straat op

sallandse zwemmers met bloemen de straat op

De selectiezwemmers van Startcombinatie Salland gaan van 11 tot en met 18 maart weer de straat op met hun jaarlijkse voorjaarsactie. De zwemmers van onder meer De Oostdobbers, De Tippe en WZC Wijhe hopen ook dit jaar weer een kleine duizend bossen tulpen te verkopen.

De tulpen worden elke ochtend voor de verkoop vers geplukt op de kwekerij van Peter Pot en Yvonne Heetkamp. De prijs voor een bosje bedraagt drie euro. De opbrengst van de actie komt ten goede aan de zwemclub en is bedoeld om de zwemsport op dit niveau betaalbaar te houden.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.