salland makelaardij start niet vanaf nulpunt

Salland Makelaardij bemiddelt bij de aan- en verkoop en de huur en verhuur van woningen. Daarnaast houden Chris en Mark zich ook bezig met taxaties. Hun aanbod bestaat op dit moment vooral uit woningen in het laag en midden/hoogsegment van de markt, woningen tot vijf, zes ton. Ze richten zich met name op het gebied rond Deventer en Raalte. Hun aanbodportefeuille omvat dan ook woningen in Deventer, Bathmen, Okkenbroek, Raalte, Broekland en Diepenveen. De twee zijn inmiddels druk in gesprek met verschillende partijen om het aanbod zo snel mogelijk uit te breiden.

“Het was altijd al mijn bedoeling om een keer voor mezelf te beginnen”, vertelt Chris. “Mijn vorige werkgever wilde zich meer richten op hypotheekadvies en verzekeringen en bood mij aan om zijn woningenportefeuille over te nemen, inclusief het bestaande netwerk. We beginnen dus niet vanaf het nulpunt.”

Chris (34) en Mark (28) hebben beide al jarenlang ervaring in de makelaarswereld. Chris al een jaar of tien, Mark een jaar of vijf. De twee geboren en getogen Raaltenaren leerden elkaar enkele jaren geleden kennen in Deventer, waar ze op dat moment beide werkzaam waren. “We beginnen met ons beiden. We starten in een toch wat moeilijke tijd. We zijn er echter allebei van overtuigd dat de woningenmarkt haar dieptepunt heeft gehad en op termijn weer zal aantrekken. We hopen daarop mee te liften. Maar we gaan geen onnodige risico’s nemen, dus zullen we eerst alles zelf doen en geen personeel aannemen.” Moeilijke tijd of niet, de twee zien kansen in Raalte. “We zijn twee normale, nuchtere Raaltenaren, jong en actief en met een groot zakelijk, maar ook sociaal netwerk. We denken dat we daarmee al een kleine voorsprong hebben. Verder willen we ons ook profileren op de social media. Twitter, Hyves, LinkedIn, YouTube en Facebook. Daarnaast zoeken we de samenwerking met lokale marktpartijen. Denk bijvoorbeeld aan Raalte Plaza, waar we ons woningenaanbod presenteren in een speciale vitrine. We zijn op dat gebied met verschillende partijen in gesprek. En verder werken we samen met interieurstylisten. Dat doen we als een woning net even dat beetje extra nodig heeft, als we van mening zijn dat het potentieel van het interieur niet tot haar recht komt. En aan de hand van 3D-tekeningen kunnen we eventueel ook zichtbaar maken wat er met een uitbouw allemaal mogelijk is.”

Salland Makelaardij is te vinden aan de Schoolstraat 16a, tel: 088-2006666. Meer informatie op staging2.sallandmakelaardij.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.