Home / archiefcentraal / ruim 800 rijders naar wintermarathon

ruim 800 rijders naar wintermarathon

De kortste afstand voerde de rijders over de Lemelerberg richting Besthmenerberg naar Junne en van daaruit terug door Beerze en opnieuw door het gebied rondom de Besthmenerberg en de Lemelerberg richting Lemelerveld.

De 300 deelnemers die hadden gekozen voor de 104 kilometer lange tocht konden hun hart helemaal ophalen. Zij fietsten vanaf de tweede doorkomst op de Besthmenerberg via Hancate naar Hellendoorn. Hier kon het inmiddels, bij de meeste rijders, vermoeide lijf bij de verzorgingspost bij Activiteitencentrum De Wilgenweard nog even bijkomen voor de laatste loodzware kilometers door de omgeving rond Hellendoorn.

Deelnemers roemden de mooie route, het aantal klimkilometers en de verzorging. Minder enthousiast waren enkelen over de zuigende stroken langs de rivier de Regge. Die deden dan ook, samen met het aantal kilometers, een flinke aanslag op de reserves van veel bikers.

Rond half 5 waren ook de laatste rijders moe maar voldaan weer terug in Lemelerveld. Als herinnering aan deze zware tocht hebben alle deelnemers een mooie Bandana ontvangen. Volgend jaar zal de Wilgenweard WinterMarathon worden verreden op zondag 25 januari 2012.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.