Home / archiefcentraal / rohda wacht clash tegen hsc 21

rohda wacht clash tegen hsc 21

Rohda Raalte speelt aanstaande zondag, 13 februari, een thuiswedstrijd tegen HSC ’21. Voor beide ploegen een enorm belangrijke wedstrijd. HSC ’21 staat momenteel op de derde plek in de Hoofdklasse C, Rohda staat op verliespunten vierde.

Beide teams hebben vijftien wedstrijden gespeeld. HSC ’21 heeft 31 punten, Rohda Raalte heeft 24 punten. Gezien de goede vorm waarin beide teams verkeren belooft het een spannende wedstrijd te worden.

Afgelopen zondag won Rohda in een bloedstollende wedstrijd van Hoogeveen (3-4). De laatste thuiswedstrijd, tegen MSC, werd ook gewonnen (3-0), wat de spelers na afloop een groot applaus opleverde. Aanstaande zondag heeft Rohda Raalte deze steun weer keihard nodig.

HSC ’21 speelde drie weken geleden tegen Hoogeveen. De ploeg van trainer Paul Krabbe, voormalig speler van onder andere FC Twente en succestrainer bij FC Zwolle, won daar met 1-5.

Wint Rohda Raalte aanstaande zondag van HSC ’21, dan komt het op vier punten van de nummer drie. In de strijd om de titel is de wedstrijd ook voor HSC ’21 erg belangrijk. Bij winst blijven de groenwitten in het spoor van Be Quick 1887 (+1, wedstrijd minder) en WKE (+1).

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan begint om 14.00 uur.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.