Home / archiefcentraal / reeds vijftig inschrijvingen beursvloer

reeds vijftig inschrijvingen beursvloer

De tweede editie van de Beursvloer Raalte kent nu al succes. Momenteel zijn er al 50 inschrijvingen en dat terwijl de Beursvloer Raalte pas op april 14 plaats vindt. Op de Beursvloer Raalte worden projecten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties verhandeld met gesloten beurzen. Het doel van de Beursvloer Raalte is om in anderhalf uur tijd zoveel mogelijk matches tussen maatschappelijk organisaties en het bedrijfsleven te realiseren. De matches tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit.

“Wij zijn heel blij met de huidige vijftig inschrijvingen,” lacht Marieke Korterik van Landstede Welzijn. “Alle geïnteresseerde maatschappelijke organisaties en bedrijven die zich nog moeten opgeven, drukken we op het hart dit nog snel te doen. De uiterste inschrijfdatum is namelijk 15 maart.”

Een van de bedrijven die zich al heeft aangemeld is Finovion Raalte. Zij willen een maatschappelijke organisatie helpen bij een administratieve en fiscale check van de boekhouding. Een andere inschrijving komt van Stichting Advies commissie voor de woningbouw VAC Raalte. Deze maatschappelijke organisatie wil advies voor het opzetten van een website. Als tegenprestatie bieden zij hulp aan bij het praktisch bouwen van een woning of bedrijf.

De tweede editie van de Beursvloer vindt plaats op 14 april van 16.30 tot 18.30 uur. De locatie is het Hoftheater in Raalte. Opgave is mogelijk door een mailtje naar Saskia Pijnappel, spijnappel@landstede.nl of door te bellen naar tel: 088-8508275. Kijk ook op: www.beursvloerraalte.nl

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.