raaltese muller derde op nk indoor

De Raaltese Lieke Muller heeft zaterdag de bronzen medaille gepakt op het onderdeel hoogspringen tijdens het NK atletiek voor junioren. De B-Junior van AV Salland sprong in Apeldoorn over een hoogte van 1.65 meter en verbeterde daarmee direct haar persoonlijk record.

Muller pakte naast de bronzen plak op het hoogspringen ook de elfde plek bij het onderdeel kogelstoten. Ze stootte de kogel 11.50 meter ver weg.

Over twee weken staat het volgende belangrijke toernooi voor Muller op het programma. Op 20 februari neemt ze deel aan het NK Indoor Meerkamp, ook in Apeldoorn. Ze komt daar uit op de vijfkamp, op de onderdelen 60 meter horden, 800 meter hardlopen, verspringen, hoogspringen en kogelstoten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.